HOME | PROIZVODI | GALERIJA SLIKA | KONTAKT
 
 
 
 
PROZORI su ogledalo vašeg doma. Kvalitetni prozori, osim što uljepšavaju izgled kuće, osiguravaju nepropusnost zraka, te time uveliko pridonose uštedi energije. Prednost aluminija i PVC prozora pred tradicionalnim drvenim prozorima ogleda se i u daleko manjoj potrebi za održavanjem čime se postiže ušteda dragocjenog vremena i novca.

GRILJE se standardno proizvode iz alu profia, a mogu biti sa pomičnim i nepomičnim lamelama kao i pune sa panelom.

ROLETE izrađujemo sa aluminijskim lamelama radi čvrstoće, a kutije i vodilice mogu biti alu ili PVC ovisno o želji kupca. Također se mogu ugraditi škare za izbacivanje roleta.

KOMARICE se izrađuju po sistemu rolo roleta, i vrlo su korisne jer sprečavaju ulazak insekata u kuću.

KLIZNE STIJENE dolaze u osnovnim varijantama dvokrilnih, trokrilnih i četverokrilnih, a izrađuju se od aluminijskih profila.

OTKLOPNE STIJENE izrađuju se od PVC profila, a za razliku od kliznih kod njih je jedno krilo fiksno, a pomično krilo se preklapa na fiksno. Klizne i otklopne stijene su vrlo praktične i pogodne za velike otvore jer djeluju estetski i ne zahtijevaju slobodan prostor za otvaranje.

ULAZNA VRATA postoje u svim mogućim varijantama i oblicima. Vrata su najljepši i najuočljiviji dio kuće. Mogu biti pravokutna, sa lukovima, kosinama, jednostavna ili raskošna. Moguća je i ugradnja protuprovalnih brava i sigurnosnih sistema.

NADSTREŠNICE, VERANDE I ZIMSKI VRTOVI izrađuju se od aluminija zbog veće čvrstoće budući da su to uglavnom velike površine, često nepravilnih oblika.

 

Copyright © 2012 Alu-Fer. Sva prava pridržana