HOME | O NAMA | PROIZVODI | GALERIJA SLIKA | KONTAKT
 
 
 
 
Obrt "Alu-fer" osnovan je 2001.godine. Proizvodni pogon nalazi se u Bakru, a osnovna djelatnost je proizvodnja i ugradnja ALU i PVC stolarije. U proizvodnji koristimo vrhunske 6 komorne profile, brtve i okove, čime se postiže trajna vrijednost koja udovoljava visokim standardima kvalitete.


Izrađujemo:

Prozore, grilje, ulazna vrata, rolete, garažna vrata, klizne stijene, komarice, nadstrešnice te zatvaramo verande. Svi proizvodi dostupni su u RAL boji po izboru kupca, ili pak u boji IMITACIJA DRVA od kojih su najčešće zlatni hrast, orah, mahagonij i trešnja. Na svu stolariju standardno ugrađujemo IZO staklo, a moguće su razne kombinacije boja, lajsni u staklu, ornamenta kao i sve više traženo LOW-e staklo punjeno plinom kojim se postiže dodatna ušteda u energiji.


11 godišnje iskustvo daje nam za pravo ponuditi kvalitetan proizvod uz višegodišnju garanciju. Naš tim djelatnika stoji Vam na raspolaganju bilo da se radi o savjetima, planiranju ili samoj proizvodnji i ugradnji stolarije. Uz svaki naručeni proizvod montažu nove i demontažu stare stolarije kao i odvoz na deponij ne naplaćujemo. Reklamacije ili bilo kakav servis rješavamo u najkraćem mogućem roku. Obratite nam se s punim povjerenjem a mi ćemo nastojati udovoljiti vašim željama i naći optimalno rješenje samo za vas.

 

 

 

Copyright © 2012 Alu-Fer. Sva prava pridržana